Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Tuesday, 14 August 2012

Ice cream goreng

Tengok Blog  Kak Noor
  kelmarin dia buat ice cream goreng.
Tergoda betul tengok ice cream kat celah-celah roti tu.
Nak-nak bulan puasa ni, kadang-kadang bahang siang tu buat kita nak makan yang sejuk-sejuk jer.
Minggu lepas tergerak nak buat, pertama kali makan terus jatuh cinta.
Sedap sangat. Lagi-lagi kalau ice cream tu favorite kita.
memang perghlah...!! ha..ha..



Saya buat ice cream rasberry salah satu favorite saya
Memang sedap..
Rangup diluar sejuk didalam
Tak percaya cubalah

Sorry ya kak Noor kita pinjam gambar akak..
Tak sempat nak belah-belah macam ni.
Lepas goreng, masa buka terus ngap.
He..he..


2 comments:

Bicara Kak Noor said...

salam Qis
patut pun macam familiar je aiskrim tu akak pun masa ambik gambo laju2 je takut hancussss nak minta pos sah2 tak boleh punya kena buat sendiri lah ni Qis hee

munna said...

sedapnya... munna pernah makan je tapi tak pernah lagi cuba buat.....