Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Wednesday, 12 December 2012

12.12.12

12.12.12
Happy Birthday untuk adik saya
Mohd Redza Adzha a.k.a Salam.
(Kenapa panggil Salam..? Sebab Salam nama arwah moyang kita orang he..he..)
Semoga diberikan kebahagiaan, kekayaan,
Kegembiraan dan segala-galanya...

Dia lahir pukul 12 malam. Masa  tu tengah sibuk Highland Tower runtuh.
Harini diam tak diam dah sambut ulang tahun lagi
Dengan tarikh yang paling cantik
12.12.12

Happy Birthday Salam...

sebelah kiri sekali tu lah Salam 

3 comments:

Nooriah Abdullah said...

happy busday utk Salam cantik tu tarikh nya kan semoga sihat walafiat dan didalam lindungan ALLAH hendaknya amin

munna said...

happy birthday buat Salam... cantik tarikh birthday dia thn ni

adzairdawati makdara said...

selamat hari jadiiiiiiiiiiii