Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Friday, 14 September 2012

Seoul here we come

Masa ni saya dan Chenta hati dalam perjalanan dari Busan ke Seoul.

Selepas 7 hari bersarang di Busan, cari sarang baru pulak di Seoul he..he..
Saya akan rindukan suana Busan yang tenang.
Rindu turun naik metro dengan tangga yang dah saya daki beratus-ratus anak tangga sepanjang berada di Busan.
Rindu pening-pening kepala baca peta nak kesatu-satu tempat.
Ada rezeki memang nak datang lagi.
Tempat ni memori sangat bagi MH,

MH pernah duduk Busan beberapa bulan satu masa dulu.
Tiap kali saya call dia akan kata satu hari dia akan bawa saya ke Busan.
Bila kami sampai sini dia tak percaya kami dah pun di Busan.
Allhamdulillah..

Semoga urusan kami di Seoul dipermudahkan amin..amin...

kalau menyampah scroll ke bawah laju-laju ha..ha..






4 comments:

GreenJade said...

hahaha dgn laju nye saye scroll ke bawah..keh3 ;))

lehai lomentika nye..santik view bawah tu..i like :)

juliaakmal said...

wah...romantiknya......seronok tengok.....bila la aku nak sampai sana yer......

Bicara Kak Noor said...

tak nyampah tapi suka tengok gambar ni romantik gilerr heheee

munna said...

wah...romantikanya..... tayang2 lagi gambar kat korea ye Balqis