Related Posts with Thumbnails

Thanks yang Jadi Followers blog Ni...

Thursday, 29 May 2014

Assalamualaikum..



Assalamualaikum..
Lamanya tak jengah sini kan.
selalu singgah sekali lalu aja.
Nak tinggal komen pun tak dan.

Since pindah rumah baru last year line sangatlah siput.
Bila line dah siput Tuan tanah terus jadi mak siput malas aja nak update he..he..
Mulalah nak sentap bila line selalu slow ni.
Maka akan keluarlah ayat "napalah aku dok jauh sangat ni.."
Itu ayat masa sentap
Kalau tak sentap bersyukur sangat dengan apa yang suami dah sediakan.
Allhamdulillah.

3 bulan ni line nampak ada kemajuan.
Tapiiii...!!!
Stremix ke Unifi ker tetap tak dok lagi.
Gigihlah bergantung dengan celcom wifi ni.
Tak sehebat cik stremix & cik Unifi tapi sangat-sangat bersyukur he..he..

Lepas ni nak merajinkan dirilah hi..hi..
Eh..!! ada lagi ker yang nak singgah blog kita ni..

nah Tuan tanah belanja satu  gambar ek..

Gunung Seorak - Korea 
Pergi tahun lepas 2013 - November







1 comment:

UmmuAidan-Arissa said...

salam qis,
lamanya berdiam diri..selamat kembali..mslh line rupanya yer...